menusearch
afrazlaser.ir

بهترین متریال برای ماکت و مدل های معماری

۱۳۹۹/۳/۱۴ چهارشنبه
(2)
(1)
بهترین متریال برای ماکت و مدل های معماری
بهترین متریال برای ماکت و مدل های معماری
بهترین متریال برای ماکت و مدل های معماری
برای قرن ها، مدل سازی معماری از اجزای اصلی آموزش و تمرین در معماری بوده است.برای ارتباط بیشتر بین طراح و کارفرما، پلان، نما، پرسپکتیو ارایه می‌شوند. اما مدل فیزیکی معماری با هدف شبیه سازی رابطه فضایی بین احجام و درک سیستم های سازنده است. این موضوع به شناخت دقیق تر کارفرما بر روی طرح کمک زیادی می‌کند.
در عصری که رندر ها با کیفیتی همانند واقعیت طراحی می‌شوند ولی ماکت فیزیکی روشی محبوب آزمایش شده برای انتقال ایده ها در فرایند طراحی، به کار می‌رود.این که بخواهیم از روش کاغذی یا فوم در عرض پنج دقیقه ماکت را درست کنیم یا اینکه در ماکتی با جزییات بالا از چوب استفاده کنیم باعث می‌شود که شناخت متریال برای ماکت سازی اهمیت داشته باشد. همچنین شناخت متریال به طراحان و معماران این فرصت را می‌دهد تا ویژگی های ساختاری و فیزیکی طرح مورد نظر را آزمون و خطا کنند.
متریال مناسب ماکت سازیماکت معماری با جزییات
به عنوان گام بسیار بلند در فرایند طراحی، ماکتهای حجمی می‌تواند برای طراحی پروژه بسیار مهم باشد.به آثار آنتونی گائودی فکر کنید که در آن نقشه های دو بعدی با مدل های فیزیکی، هماهنگ با هم کار می‌کنند.اما معمار پائولو مندز دا روچا می‌گوید"مدل های معماری به عنوان حمایت از فرایند طراحی عمل می‌کند تا اینکه تنها برای ارایه باشد." با توجه به چالش هایی که برای طراحان و معماران برای مدل سازی فیزیکی وجود دارد در اینجا به برخی از این متریال اشاره کردیم.
ساخت ماکت معماریساخت مدل حجمی ماکت معماری
مدل های کاغذی
  • کاغذ سولفیت
کاغذ سولفیت ماکت سازیماکت سازی در مقیاس شهری
این متریال به دلیل کم هزینه بودن و و دسترسی مناسب مناسب برای ماکت های شماتیک و اولیه است.با استفاده از قیچی به راحتی برش می‌خورد و می‌تواند در طراحی های پویا و کانسپت های اولیه مورد استفاده قرار گیرد.
ویژگی دیگری که باید مورد توجه قرار گیرد نازک بودن کاغذ است که باعث شده است به راحتی خم شود و تا بخورد تا بتوان انواع ویژگی ها را بر روی آن مورد آزمایش قرار داد. سیستم های ورق تاشده با این سیستم قابل انجام است.
  • مقوای گرم پایین
این متریال شبیه به کاغذ است. ولی استحکام بیشتری را نشان می‌دهد. برای ایجاد منحنی می‌توان از حک برش لیزری استفاده کرد. با استفاده از این متریال می‌توان ماکت با جزییات یا شماتیک درست کرد.
مقوای گرم پایینساخت ماکت با مقوا گرم پایین
در این مدل ماکت می‌توان از یک رنگ خنثی به عنوان سطح سایت پلان و زمین استفاده کرد و از رنگ های پر تاکید برای نشان دادن ساختمان های همسایگی و مجاور استفاده کرد. اما طرح اصلی وقتی با رنگ سفید دیده می‌شود حس سیرکولاسیون حرکتی بین فضاها و کاربری ها با عملکرد های مختلف به خوبی درک می‌شود.
معمار فرانک گری بسیاری از طرحهای خود را به دلیل پیچیدگی در ساخت با استفاده از این متریال تولید می‌کند.
  • مقوا ماکت یا 400 گرم
این مقوا از استحکام و وزن خیلی خوبی برخوردار است که بیشتر برای مدل های حجمی و شماتیک استفاده می‌شود. مقوا ماکت با برش لیزری برش می‌خورد اما برای تا شدن نیاز به حکاکی دارد. برش مقوا خیلی تمیز انجام می‌گیرد.
در کنار این متریال می‌توان از پلکسی به عنوان شیشه نیز استفاده کرد.
ساخت ماکت با مقوا 400 گرم
مدل های چوبی
  • چوب بالسا
برخلاف مدل های کاغذی، مدل های چوبی از استحکام بیشتری برخوردار هستند.و سطح بیشتری از جزییات را نشان بدهند. با چوب همچنین می‌توان نوع ساختار و سازه و ظرافت بیشتری را به کار برد. و همچنین تکنیک های ساخت را به روش زیبایی شناسی نشان داد.
ماکت سازی با چوب بالساماکت با چوب بالسا
در خانواده چوبی که اغلب در ساخت ماکت مورد استفاده قرار می‌گیرد. بالسا یکی از ساده ترین آنها از لحاظ کار کردن با آنهاست. ضخامت آن از 1 تا 10 میلیمتر متنوع است و می‌توان آن را هم با برش لیزری و هم کاتر برش داد. اتصال قطعات چوب بالسا با چسب چوب یا چسب 1 2 3 انجام می‌گیرد.
بسیاری از استودیو های معماری برای فضاسازی های داخلی از بالسا استفاده می‌کنند، چون کیفیت خوبی را از فضا در اختیار بینده قرار می‌دهد همچنین باعث می‌شود تا هنگام ارایه طرح به کارفرما اعتماد به نفس در انتقال ایده مورد نظر به کارفرما افزایش پیدا کند.
بالسا همچنین به ما امکان مدل کردن شکلهای منحنی یا کرو را می‌دهد البته برای ایجاد آن شما باید از برش لیزری استفاده کنید.
  • چوب ام دی اف
ام دی اف چوبی با مقاومت بسیار بالا و وزن نسبتا کم برای ساخت ماکت است ام دی اف با کاتر برش نمی‌خورد و شما حتما برای برش قطعات، باید از برش لیزری استفاده کنید. ام دی اف برای برش لیزری باید ضخامت 2.5 یا 5 یا 8 میلیمتر داشته باشد. ماکت های به صورت کانتور یا حجمی و ماکت های با جزییات با متریال ام دی اف انجام پذیر است.
ماکت معماری با ام دی افساخت ماکت حجمی با ام دی اف
  • مدل ماکت فوم
فوم یک انتخاب عالی برای آزمایش سریع حجمی است. با فوم براحتی می‌توان برای مقیاس خیلی بزرگ ماکت درست کرد چون دقت و سرعت انجام آن بسیار بالاست. چون در ماکت های حجمی و کانسپت می‌توان از نمای ساده استفاده کرد و جزییات نیاز نیست. با فوم حتی می‌توان فضاهای سبز و درختان را نیز مشخص کرد.
فوم قابل رنگ آمیزی است و امکان رنگ آمیزی قبل و بعد از کار ماکت وجود دارد.انتخاب چسب فوم مهم است چون بعضی از چسب ها با ذوب شدن فوم می‌شوند بنابراین برای اتصال قطعات فوم از چسب مخصوص به خود باید استفاده کرد.
مدل سازی با فوم به دلیل کم هزینه بودن و سرعت تولید و در دسترس بودن، مورد توجه بسیاری از دانشجویان است.
مدل سازی با فومساخت ماکت با فوم
  • مدل پلاستیک
این ماده کم هزینه اغلب به عنوان مدلسازی توپوگرافی مورد استفاده قرار می‌گیرد می‌توانید با چاپ بر روی آن به ایده های خوبی برای تولید ماکت برسید. برای ساخت ماکت توپوگرافی برای رسیدن به ارتفاع مورد نظر ممکن است از چند لایه شبیه بر روی هم استفاده کنید.
برای ساخت مدل های پلاستیکی می‌شود از دستگاه پرینت سه بعدی نیز استفاده کرد چرا که امکان ساخت دقیق طرح را با متریال پلاستیک به ما می‌دهد.
ماکت با متریال پلاستیکماکت با پرینت سه بعدی
  • مدل پلکسی
پلکسی متریالی با استحکام و زیبایی بسیار زیاد است که ساختار شیشه ای پلاستیکی دارد. و انعطاف پذیری به نسبت کمتری دارد.
کار کردن با پلکسی چهره زیبایی به ماکت می‌دهد و معمولا برای ماکت های اجرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ساخت ماکت با پلکسی هزینه زیادی را به دنبال دارد ولی نتیجه نهایی بسیار قابل قبول است.
پلکسی متریالی است که با دست برش نمی‌خورد برای برش آن حتما باید از برش لیزری استفاده کنید و تا ضخامت 1 سانتیمتر محدودیت برش دارد.
ساخت ماکت با پلکسیماکت پلکسی